Uddannelsesinstitutioner Team Copenhagen Eliteidrætsakademi samarbejder med

Her på siden kan du se hvilke uddannelsesinstitutioner Team Copenhagen Eliteidrætsakademi samarbejder med. Det er en forudsætning for at være TC-elev, at din ungdomsuddannelse foregår hos én af disse uddannelsespartnere - se hvilke nedenfor. 

Det er meget vigtigt at huske, at selvom du bliver optaget på Team Copenhagen Eliteidrætsakademi, skal du stadig optages på uddannelsesinstitutionen, hvilket kræver at du lever op til skolernes minimumskrav for optagelse, og at du overholder ansøgningsfristen for ungdomsuddannelser 1. marts. Du skal altså både søge om optagelse på Team Copenhagen Eliteidrætsakademi med deadline i januar og via optagelse.dk senest 1. marts. 

Alle vores uddannelsespartnere er forskellige - undersøg hvilken der passer bedst til dig

Alle uddannelsespartnere er forskellige, og tilbuddene for TC-elever er også forskellige. Nogle skoler tilbyder, at du kan vælge alle studieretninger, mens andre udbyder nogle specifikke studieretninger til TC-elever. Derfor er det meget vigtigt, at du undersøger skolernes tilbud for TC-elever. Vi anbefaler, at du læser på skolernes hjemmeside, deltager i skolerne informationsmøder eller kontakter skolen direkte. Du finder direkte links til de forskellige skoler nedenfor.

Idrætsprofilskoler

Team Copenhagen samarbejder også med københavnske idrætsprofilskoler. Det kræver imidlertid ikke en sportslig godkendelse fra Team Copenhagen at blive optaget på disse, hvorfor du skal søge direkte hos den pågældende skole. Læs mere via links nedenfor.
"Hej! Jeg hedder Tenna, og jeg har ansvaret for Team Copenhagen Eliteidrætsakademi. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig."
Tenna Bjerregaard Terney Uddannelseskonsulent