Skill School📽️📽️

Team Copenhagens samarbejdsklubber spreder sig på en meget bred pallette af forskellige idrætsgrene – lige fra judo til kunstskøjteløb og fra håndbold til klatring. Vores samarbejdsklubber har imidlertid det til fælles, at det er eliteklubber med hamrende dygtige udøvere, super kompetente trænere og dedikerede frivillige. Denne dygtighed vil vi gerne vise frem til interesserede via vores platforme. ”Skill School” er en videoserie, hvor vi i Team Copenhagen stiller skarpt på en detalje fra en idrætsgren. Detaljen udføres af en eliteudøver fra én af vores samarbejdsklubber. Dygtige udøvere er kendetegnet ved, at de får ting til at se enkle ud. Med ”Skill School” vil vi gå tættere på, for derved at understrege, at det altså tager mere end en idrætsgren. Det vækker anerkendelse og fascination af udøvernes og vores samarbejdsklubbers arbejde – præcis, som de fortjener.

Afsnit VI - Klatring (OL-edition)

Vi har besøgt Primula Aalund og Daniel Rowoldt fra Dansk Bjerg- og Klatreklub i Blocs and Walls pü Refshaleøen. Sammen med deres trÌner Mads Wied, vil de vise os hvordan klatring kommer til at foregü til OL i Tokyo 2020.

Afsnit V - Basketball: Spin Dribble

I femte udgave af Skill School er vi taget til Nørrebro hvor Stevnsgade Basketball holder til. U16-landsholdsspilleren Marvin Brumfield viser, hvordan Ìndring af fart og retning bliver brugt til at komme fri af sin modstander.

Afsnit IV - Volley: Angreb og smashtilløb

I denne fjerde episode af Team Copenhagen Skill School er vi taget til Amager Volleyball Klub. Her demonstrerer den unge og talentfulde DU18-spiller, Hilde Andersen, et smashtilløb og angreb. Tak til kynddig hjÌlp fra AVKs udviklingstrÌner, Martin Rønn Spangen.

Afsnit III - FĂŚgtning: Angreb, parade, ripostering i ryggen

I tredje afsnit af Skill School ser vi nÌrmere pü fÌgtning. I videoen ser vi Kolja Dahlin og Malte Trier Mørch demonstrerer hvordan en typisk fÌgtesekvens kan se ud. Büde Kolja og Malte er tilknyttet FÌgteklubben Trekanten pü Østerbro. Kolja er fÌgter og Malte er cheftrÌner og derudover ogsü ansvarlig for det danske fleuretlandshold.

Afsnit II - JUDO: "SODE-TSURI-KOMI-GOSHI"

I anden episode af Skill School viser Jonas Czajkowski hündkastet "SODE-TSURI-KOMI-GOSHI". TrÌner fra Brønshøj Judo Club, Frederik Agertoft, forklarer kastet og hvad Jonas gør.

Afsnit I - JUDO: "HARAI-GOSHI"

I denne første udgave af Skill School viser Mathias Madsen judokastet "Harai-Goshi". TrÌner fra Brønshøj Judo Club, Frederik Agertoft, forklarer kastet og hvad Mathias gør.