Skill School📽️📽️

Team Copenhagens samarbejdsklubber spreder sig på en meget bred pallette af forskellige idrætsgrene – lige fra judo til kunstskøjteløb og fra håndbold til klatring. Vores samarbejdsklubber har imidlertid det til fælles, at det er eliteklubber med hamrende dygtige udøvere, super kompetente trænere og dedikerede frivillige. Denne dygtighed vil vi gerne vise frem til interesserede via vores platforme. ”Skill School” er en videoserie, hvor vi i Team Copenhagen stiller skarpt på en detalje fra en idrætsgren. Detaljen udføres af en eliteudøver fra én af vores samarbejdsklubber. Dygtige udøvere er kendetegnet ved, at de får ting til at se enkle ud. Med ”Skill School” vil vi gå tættere på, for derved at understrege, at det altså tager mere end en idrætsgren. Det vækker anerkendelse og fascination af udøvernes og vores samarbejdsklubbers arbejde – præcis, som de fortjener.

Afsnit III - Fægtning: Angreb, parade, ripostering i ryggen

I tredje afsnit af Skill School ser vi nærmere på fægtning. I videoen ser vi Kolja Dahlin og Malte Trier Mørch demonstrerer hvordan en typisk fægtesekvens kan se ud. Både Kolja og Malte er tilknyttet Fægteklubben Trekanten på Østerbro. Kolja er fægter og Malte er cheftræner og derudover også ansvarlig for det danske fleuretlandshold.

Afsnit II - JUDO: "SODE-TSURI-KOMI-GOSHI"

I anden episode af Skill School viser Jonas Czajkowski håndkastet "SODE-TSURI-KOMI-GOSHI". Træner fra Brønshøj Judo Club, Frederik Agertoft, forklarer kastet og hvad Jonas gør.

Afsnit I - JUDO: "HARAI-GOSHI"

I denne første udgave af Skill School viser Mathias Madsen judokastet "Harai-Goshi". Træner fra Brønshøj Judo Club, Frederik Agertoft, forklarer kastet og hvad Mathias gør.