Christian Gundersen

Jeg har i gennem mit liv prøvet rigtig mange sportsgrene og også taget rigtig mange af dem seriøst. Jeg er enormt glad for at tikampen går ud på at stræbe efter atletisk mobilitet der kan bruges i alle sportsgrene.

Christian Gundersen Atletikudøver

Christian Gundersen

  1. Hvad er din drøm med din sport?

Ligesom de fleste andre er min drøm at deltage I de store mesterskaber og tage medaljer med hjem til Danmark. Men en lidt mere realistisk og lige så vigtig ambition ligger I at udvikle mig selv og lære hvordan man takler forskellige udfordringer bedst muligt.

  1. Hvad er dit mål for i år?

Mit største mål for i år er at blive udtaget til Spartas E-cup hold der skal til Tjekkiet og konkurrere mod de bedste klubber i Europa. Det er dog stadig langt vigtigere for mig at forsætte min udvikling i alle discipliner i tikampen som forhåbentligt gør at jeg er i stand til at kvalificere mig til NM i mangekamp næste år.

  1. Hvad er det bedste ved din sport?

Jeg har i gennem mit liv prøvet rigtig mange sportsgrene og også taget rigtig mange af dem seriøst. Jeg kan rigtig godt lide afvekslingen. Jeg er enormt glad for at tikampen går ud på at stræbe efter atletisk mobilitet der kan bruges i alle sportsgrene.

  1. Hvad kan du bedst li’ – træning eller konkurrence? Og hvorfor?

Jeg kan bedst lide træning da jeg kan lide processen i udvikle sig. Det er meget lidt man kan gøre for at blive bedre til et stævne og det er i stedet til træning man kan gøre en forskel for at forbedre sig. Det er derfor der hvor man hele tiden skal justere og optimere for at klare det godt. Og det jeg godt kan lide ved træningen.

  1. Hvilke forventninger har du til at være en del af Team Copenhagen Eliteidrætsakademi?

Jeg forventer mulighed for at have en hverdag hvor man kan fokusere sig på sin sportsgren og være i et miljø hvor andre har forståelse for hvad det kræver at blive god til en sportsgren.

  1. Hvilken sport/disciplin dyrker du, hvem er din træner og hvilken klub er du medlem af/stiller du op for

Jeg laver mangekamp i Sparta. Min hovedtræner er Bo Lindholm. Vi træner også meget med andre trænere som der har specialiseret i forskelige øvelser. Thor Wowk Larsen (Styrke Træner), Marcus Keis (Spydkast), Carsten Bomme (Kugle og Diskos), Thor Mørck (Stangspring).

 

Christian Gundersen

Navn: Christian Gundersen 

 

Sportsgren: mangekamp i Sparta.

 

Træner: Bo Lindholm

 

Fotograf: Frank Nielsen

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold

Luk