Andreas Hylleberg

Træningen giver mulighed for udvikling og forbedringer, som også kommer til udtryk i kampene, hvor fysikken og det mentale overskud kan være afgørende. Jo mere du giver dig til træning, des bedre forberedt er du til kampene. Så på mange måder er det netop i den daglige træning, at den hårde del ligger.

Andreas Hylleberg Håndboldspiller
  • Hvad er din drøm med din sport?

Jeg drømmer om at blive professionel, og om en dag at komme til at repræsentere Danmark på det danske herrelandshold. Derudover håber jeg, at lysten og viljen altid vil være der. Det er nemlig den kombination, der driver værket.

 

  • Hvad er dit mål for i år?

 Mit mål for i år er at udvikle mig så meget som overhovedet muligt. Både fysisk, men også mentalt.

 

  • Hvad er det bedste ved din sport?

Det bedste ved min sport er nok fællesskabet. Det er jo en holdsport, hvilket altså kræver et hold, der både kan have det sjovt sammen og hjælpe hinanden med at blive bedre, men stadig turde konkurrere med hinanden til træningerne. Man vil jo altid være gode venner igen efter en hård træning med konkurrence. 

 

  • Hvad kan du bedst li’ – træning eller konkurrence? Og hvorfor?

Det er lidt en god blanding. Jeg kan virkelig godt lide følelsen af at have givet mig 100% til træning. Man kan også sige, at hvis man ikke giver sig alt hvad man kan til træningerne, så kommer man heller ingen vegne. Træningen giver mulighed for udvikling og forbedringer, som også kommer til udtryk i kampene, hvor fysikken og det mentale overskud kan være afgørende. Jo mere du giver dig til træning, des bedre forberedt er du til kampene. Så på mange måder er det netop i den daglige træning, at den hårde del ligger.

 

  • Hvilke forventninger har du til at være en del af Team Copenhagen Eliteidrætsakademi?  

 Jeg forventer og håber, at Team Copenhagen Eliteidrætsakademi kan hjælpe mig med at kombinere skole og sport, så jeg ikke ender i situationer, hvor jeg skal opveje det ene over det andet. Så håber jeg selvfølgelig også, at jeg kommer til at gå i klasse med andre, der har ligeså stor interesse for sport, som jeg har. Så er der nemlig en fælles forståelse for, hvor meget tid, det kræver. Så behøver jeg ikke at bekymre mig om, hvorvidt det, at sige nej til fester pga. træning eller kampe vil gøre, at jeg sakker bagud på det sociale. 

  

 

Idrætsgren: Håndbold

Klub: Ajax København 

Træner: Søren Ole Nielsen

Foto: Film og Fotokompagniet, Jacob Christian Hansen