Maria Skov Kragh

Min drøm med min sport er at komme så langt som muligt uden, at jeg mister lysten, da det fylder det meste af min hverdag. Men at komme til de store stævner som EM og VM er jo nok alles drøm, hvis man går op i sin sport.

Maria Skov Kragh Atletikudøver
 • Hvad er din drøm med din sport?
  Min drøm med min sport er at komme så langt som muligt. Uden at jeg mister lysten, da det fylder det meste af min hverdag. Men at komme til de store stævner som EM og VM er jo nok alles drøm, hvis man går op i sin sport.

 • Hvad er dit mål for i år?
  Mit mål for i år er at forbedre mig så meget som muligt og klare mig godt til det kommende DMU til sommer.

 • Hvad er det bedste ved din sport?
  Jeg synes det bedste ved min sport er det fællesskab der er, selvom det er en individuel sport. Alle hepper på hinanden, om det er for samme klub eller en anden gør ingen forskel. Under stævnerne er man hinandens konkurrenter, og bagefter er man hinandens bedste venner.

 • Hvad kan du bedst li’ – træning eller konkurrence? Og hvorfor?
  Lidt begge dele tror jeg. Jeg elsker følelsen efter hård træning og vide, at du har givet dig fuldt ud, men jeg kan også rigtig godt lide konkurrencerne. Det er her, man ser, om man har forbedret sig. Men jeg tror træning, må være det bedste. Det er træningen, du bruger mest tid på, og det er også her, du er sammen med dine træningskammerater. Det er her, du udvikler dig og gør alt for at forbedre dig.

 • Hvilke forventninger har du til at være en del af Team Copenhagen Eliteidrætsakademi?
  At jeg kan kombinere min sport med skolen uden at skulle gå på kompromis med nogle af delene. Og så selvfølgelig gå i klasse med andre, der deler ens interesse for sport, og kan forstå hvorfor man måske må sige nej tak eller tage tidligere hjem fra en fest, fordi man skal til stævne eller træning dagen efter.

Maria Skov Kragh

 • Idrætsgren: Atletik - jeg laver primært længdespring og 100m.

 • Klub: Sparta

 • Træner: Min træner er Renata Pytelewska Nielsen

 

Foto FN Sportsfoto