Er du vild med sport? Så er vores nyhedsbrev noget for dig. Tilmeld dig
Mathilde Yttesen

Det bedste ved min sport er, at der er noget for alle og enhver. Hvis man ikke kan løbe, kan man måske kaste. Kan man ikke kaste, kan man måske springe osv. Det har helt klart også været noget af det, som gjorde mig interesseret i sporten til at starte med.

Mathilde Yttesen Atletikudøver

Hvad er din drøm med din sport?

Min drøm med min sport er at nå så langt som muligt uden, at jeg mister lysten. Jeg drømmer selvfølgelig også om, som enhver anden der går op i sin sport, at nå til de store mesterskaber. 

Hvad er dit mål for i år?

Jeg har været meget ramt af skader det sidste år, så mit mål for i år er helt klart at komme 100% tilbage på løbebanen både mentalt og fysisk. 

Hvad er det bedste ved din sport?

Det bedste ved min sport er, at der er noget for alle og enhver. Hvis man ikke kan løbe, kan man måske kaste. Kan man ikke kaste, kan man måske springe osv. Det har helt klart også været noget af det, som gjorde mig interesseret i sporten til at starte med.  

Hvad kan du bedst li’ – træning eller konkurrence? Og hvorfor?

Jeg elsker at træne og presse mig selv til det yderste, men samtidig synes jeg, at stævner er en fed måde for ens egen skyld at opnå et resultat og se, hvad ens træning har medbragt.  

 

Hvilke forventninger har du til at være en del af Team Copenhagen Eliteidrætsakademi?  

Jeg forventer, at man som Team Copenhagen elev har mulighed for at dyrke sin sport på højt niveau, og kan kombinere sporten med skolen. Samtidig at lære andre idrætsudøvere at kende og blive inspireret af både dem og deres sportsgrene.

 

Sportsgren: Atletik - favorit disciplin 400m.

Klub: Amager Atletik Club

Træner: Jørgen Troest

 

Foto: Michael Hyllested