Er du vild med sport? Så er vores nyhedsbrev noget for dig. Tilmeld dig
Lili Kökény

Jeg kæmper for at udvikle sig selv, både fysisk og mentalt. Med tiden kan jeg se min egen udvikling i både tekniske færdigheder og udholdenhed, og det gør, at jeg bliver stolt af mig selv.

Lili Kökény Atletikudøver i Sparta

Hvad er din drøm med din sport?
Jeg har været skadet i en længere periode, så jeg vil komme over min skade og kæmpe mig op til et højt niveau, hvor jeg kan fortsætte med at tage til stævner og udvikle mine tekniske færdigheder. Derudover vil jeg gerne kvalificere mig til et internationalt stævne, hvor jeg kan opleve følelsen af at være en del af noget større. 


Hvad er dit mål for i år?
Mit mål er at komme over min skade!


Hvad er det bedste ved din sport?
At jeg kæmper for at udvikle mig selv, både fysisk og mentalt. Med tiden kan jeg se min egen udvikling i både tekniske færdigheder og udholdenhed, og det gør, at jeg bliver stolt af mig selv. Derudover fylder sporten meget i min hverdag, så jeg lærer automatisk at planlægge min daglig rutine og finde mine egne prioriteter. Men det bedste er at finde nogle rigtige gode venner, som har den samme holdning til min sport som mig. 

Hvad kan du bedst lide - træning eller konkurrence?
Helt klart træning! Jeg udvikler mig gennem træningen, og selve fællesskabet, når vi alle træner sammen, er det bedste. 


Hvilke forventninger har du til at være en del af Team Copenhagen Eliteidrætsakademi?
Jeg forventer en træningsmæssig udvikling fra min side, siden jeg får lidt mere tid til træning om morgenen. Derudover forventer jeg at have et overblik over lektierne, prøverne og selve træningen ved hjælp af den opmærksomhed Team Copenhagen tilbyder.

 

Sportgren: Atletik

Klub: Sparta

Træner: Bo Lindholm

 

Foto: Michael Hyllested

 

Mød nogle af eleverne fra årgang 2017/2018