HF Centret Efterslægten

HF-Centret Efterslægten giver dig alle muligheder for at kombinere din sport med en kompetencegivende uddannelse og dermed adgang til de videregående uddannelser. Uddannelsen og undervisningen er naturligvis i top, og inden for idræt får du nærmest optimale betingelser: Vi har en hal med internationale mål (håndbold mm), veludstyret fitnesslokale og udendørs kunstgræsbane. Desuden ligger vi tæt ved Utterslev Mose og Bellahøj Svømmestadion med mange muligheder for idrætsaktiviteter.

For ansøgere til Team Copenhagen Eliteidrætsakademi anbefaler vi en af nedenstående muligheder på HF-Centret Efterslægten:

HF-enkeltfag: Fleksibelt, giver dig flere muligheder
Hvis du vil have bedre og mere fleksible muligheder, skal du måske sammensætte din HF-uddannelse af fx 2 – 5 enkeltfag om året. Dit skema kan tilrettelægges så det passer med dine træningstider. Det giver dig gode muligheder for træning og konkurrence. HF-enkeltfag betyder, at du kan tage enkelte fag efter behov eller lyst. Du kan evt. kombinere de fag som kræves på en bestemt videregående uddannelse, eller du kan vælge at sammenstykke en hel HF-eksamen over flere år. På enkeltfag kan du vælge undervisning formiddag, eftermiddag eller aften. Begynd på HF-enkeltfag i august eller januar.

NET HF: Megafleksibelt, kræver disciplin
Hvis du har lige så meget disciplin som i din sport, når du selv skal styre studierne, er HF e-learning et oplagt valg for dig. Med HF e-learning er du din egen herre. Du kan studere døgnet rundt, næsten hvornår du vil i løbet af året. Du kan tage alt, lige fra ét enkelt fag til en hel HF-eksamen på HF e-learning. Eller du kan kombinere fag du ”går til” med fag som du kun studerer på nettet. Begynd på HF e-learning i august eller januar.

Gå til skolens website
Dan Kjær