Københavns åbne Gymnasium

På Københavns åbne Gymnasium har vi mange muligheder og profiler, hvilket giver plads til mange forskellige elevtyper og sikrer, at man som ungt menneske kan definere sig selv undervejs. Vi har blandt andet mange sportselever, musikelever og samfundsengagerede elever (fx en del ungdomspolitikere) samt mange forskellige fritidsudvalg, som er udviklet og drevet af eleverne. Gymnasiet er beliggende i Valby på grænsen til både Sydhavnen og Vesterbro, og vi samarbejder ofte med både folkeskoler, virksomheder og institutioner i lokalområdet.

 

Vi har fået opbygget en rigtig stærk sportslig profil, hvor man som Team Copenhagen elev oplever et tæt sammenhold med de øvrige Team Danmark og AKS-elever. Det skaber en god balance, hvor vi prioriterer, at man er en del af både et sportsfællesskab og et klassefællesskab, som ikke nødvendigvis kun knytter sig til sporten. Det giver den enkelte elev mange muligheder for at skabe forskellige venskaber og relationer og på den måde opleve det bedste fra to verdener.

 

På Københavns åbne Gymnasium vil man som elev opleve engagerede og innovative gymnasielærere, som tager udgangspunkt i den enkelte. Den gode relation og den korte distance mellem lærer og elev skaber motivation for at lære og dermed et godt fagligt læringsmiljø. På KG er der ikke kun kort mellem elev og lærer, men også mellem elev og ledelse. Alle har en stemme, og man vil som elev på KG være en del af et miljø, hvor der er højt til loftet og rig mulighed for at tage initiativer og realisere sine idéer.

 

Ansøgere til Team Copenhagen Eliteidrætsakademi har på Københavns åbne Gymnasium frit studieretningsvalg.

 

Læs mere om dine muligheder som elitesportselev på gymnasiet ved at følge dette link, eller følg med i livet på gymnasiet på KGs Facebookside eller gennem elevernes Instagram side.