På KVUC ved Nørreport tilbyder vi et voksent og seriøst studiemiljø, hvor der er plads til, at du samtidigt kan fokusere på din sport.

Som kursist på KVUC kan du vælge, om du vil være studerende på fuld tid, eller om du vil nøjes med et enkelt fag eller to. Du kan sammensætte dit uddannelsesforløb, så der kan skrues op og ned for studiet, og du kan holde pauser, hvis idrætten skal have mere plads i en periode.

Du vælger selv, om du vil gå i en fast klasse, på enkeltfagshold eller læse online. Du kan få en fuld HF, der giver adgang til alle videregående uddannelser, på mange måder. Det giver fleksibilitet i hverdagen og muliggør længere ophold i udlandet. Der er mange spændende fag at vælge imellem på HF. På KVUC kan du desuden læse fag op på folkeskoleniveau (AVU), gymnasial supplering (GSK) og få ordblindeundervisning (OBU).

I alle vores afdelinger møder du engagerede lærere og øvrige ansatte, som er vant til at finde løsninger, der tager udgangspunkt i lige netop din situation. Vi samarbejder både med Team Copenhagen Eliteidrætsakademi og Team Danmark, så vi kender til sportsudøveres særlige behov. Du vil blive tilknyttet elitesportskoordinatoren, der hjælper dig med at håndtere afleveringer og fraværsperioder.

 

Besøg KVUCs hjemmeside her