Niels Brock Handelsgymnasium

Peter Westergaard, Rektor, Niels Brock Handelsgymnasium
"På Niels Brocks Handelsgymnasium mener vi, at det er vigtigt at give unge ambitiøse sportsfolk de bedst mulige og fleksible uddannelsesvilkår. På Niels Brock har vi netop stor erfaring med at give vores elever uddannelse under disse præmisser. 

Vi har i gymnasieafdelingen arbejdet med og implementeret vores idrætsprofil for unge eliteidrætsudøvere i mere end 10 år og med stadig stigende interesse og succes. De unge sportsfolk tilegner sig kompetencer, der sammen med deres faglige udvikling i uddannelsen, vil blive meget efterspurgt i fremtiden.
De idrætsudøvere, vi får som elever, er meget målrettede og arbejder benhårdt. De er nødt til at lære at være meget strukturerede for at få deres hverdag til at hænge sammen. 

Vi mener, at et akademi er med til at sikre den nødvendige opbakning til de unge sportsfolk. Derfor er Team Copenhagens Eliteidrætsakademi og tankerne bag det helt i tråd med vores tankegang. 
Som en del af akademiet får Niels Brock mulighed for at komme ud til endnu flere klubber med vores uddannelsestilbud og det er vi naturligvis meget interesseret i".

Niels Brocks værdier
Vores værdier er udvikling, faglighed, fortræffelighed og respekt. Når vi ser på disse værdier i sammenhæng med det at være samarbejdspartner indenfor uddannelsesområdet i Team Copenhagen Eliteidrætsakademi er det netop for at støtte op om at skaffe den enkelte unge elitesportsudøver optimale rammer for at udvikle sig selv og sin faglighed indenfor den valgte idrætsgren, så udøveren altid får mulighed for at søge at blive bedre og bedre hele tiden. Det er vigtigt for os at medvirke til at udvikle det hele menneske og sikre, at elitesportsudøveren også sørger for, at prioitere sin ungdomsuddannelse ligeså højt som sin sportslige karriere og på den måde øger sine muligheder på arbejdsmarkedet engang når sportskarrieren er overstået.

Gå til skolens website
Ulla Justesen