Hvem er Team Copenhagen?

Team Copenhagen er en selvejende institution finansieret af Københavns Kommune, som skal medvirke til at løfte eliteidrætten og talentudviklingen i København til et nationalt - og gerne internationalt - højt niveau gennem langsigtede og målrettede tiltag.

Team Copenhagen skal udvikle de rette vilkår samt skabe vækstbetingelser for den københavnske eliteidræt og talentudvikling. Det skal ske gennem konsulentydelser, kommunikationstiltag, økonomisk støtte samt uddannelsestilbud både i form af klubuddannelser til klubledelser og trænere samt Team Copenhagen Eliteidrætsakademi til Københavns unge talenter. Team Copenhagen skal også styrke københavnsk eliteidræt og dets talentmiljøernes vilkår, ved at bygge bro mellem eliteidrætten, erhvervslivet og Københavns Kommune gennem langsigtede samarbejder.

Team Copenhagens organisation

Team Copenhagen drives i det daglige af et sekretariat med fem medarbejdere:

  • Sekretariatschef Jens Albagaard
  • Udviklingskonsulent Frida Launey
  • Idræts- og specialkonsulent Jeppe Haugaard
  • Uddannelseskonsulent Tenna Terney
  • Administrativ og kommerciel konsulent Henrik Büchner

 

Se kontaktinformationer på medarbejderne

Team Copenhagens årsberetninger

Team Copenhagens årsberetninger giver dig både et indtryk af aktiviteterne i det forgange år og tegner et billede af organisationen som helhed. 

Vi har samlet alle årsberetninger, så du har mulighed for at få det fulde billede af Team Copenhagen siden begyndelsen i 2004. 

 

 

 

Se alle Team Copenhagens årsberetninger

Team Copenhagens årsrapporter

Her kan du få adgang til Team Copenhagens officielle årsrapporter. Grundet nye revisionsstandarder fremgår årsrapporterne fra 2017 og frem. 

 

Se Team Copenhagens årsrapporter
Her finder du os

Her finder du os

Vi har kontor i Grøndal Multicenter, Hvidkildevej 64, 2400 København NV. Du finder vores indgang ca. 40 meter til højre for hovedindgangen.

Se vores placering i Google Maps
Rammerne for prioritering af facilitetsfordeling i Københavns Kommune