Stillingsopslag: Sekretariatschef til Team Copenhagen – talent og eliteidræt i København

 Team Copenhagen, der er en selvejende institution i Københavns Kommune, søger en ny sekretariatschef.

Brænder du (eller én du kender) for idræt – særligt hvad der kan gøres for talenterne og eliten? Kan du som chef motivere og bidrage til at nå nye mål og resultater, og kan du stå i spidsen for en god sekretariatsbetjening af såvel bestyrelsens forperson som den samlede bestyrelse?
Team Copenhagen skal bidrage til, at talent- og eliteidrætten i København har de bedst mulige rammer. Det er en hovedopgave at fordele midler og på den måde understøtte talent- og elitemiljøerne. Derudover driver Team Copenhagen et talentuddannelsesprogram samt yder rådgivning og konsulentbistand.

Som sekretariatschef i Team Copenhagen, skal du:

  • Stå i spidsen for sekretariatsbetjeningen af bestyrelsesformanden og den samlede bestyrelse, herunder sikre gode beslutningsoplæg.
  • Løfte såvel drifts- som udviklingsopgaver, herunder være visionær i udviklingen af talentudvikling og i elitearbejdet.
  • Kunne agere i det frivillige foreningslandskab.
  • Varetage økonomistyringen og en række mere administrative opgaver.

Der er tale om et lille sekretariat med fire medarbejdere, så du kommer til at være all around, og skal derfor kunne trives med at håndtere stort som småt.

Du skal kunne navigere i politisk ledede organisationer og have tæft og forståelse for de idrætspolitiske dagsordner.

Ledelsesmæssigt ved du, hvad der skal til for at sikre kvalitet og driftssikkerhed i den daglige opgaveløsning, og du formår at identificere og agere i de dynamikker og processer, der præger talent- og elitemiljøet. I den forbindelse evner du også at opbygge og vedligeholde relationer og netværk.

I hverdagen bliver der et tæt samspil med Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.

Som person har du en stor arbejdskapacitet, er ambitiøs, initiativrig og har fokus på at skabe resultater. Samtidig understøtter du udviklingen af potentialer hos medarbejderne og har fokus på at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Du vil som sekretariatschef referere til Team Copenhagens bestyrelse.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuldtid, og lønnen forhandles med baggrund i dine erfaringer og kompetencer.

Hvis du vil vide mere om Team Copenhagen kan du orientere dig på www.teamcopenhagen.dk, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enten Frederik Pihl på FP@teamcopenhagen.dk tlf. 2290 8350 eller Henrik Büchner på HB@teamcopenhagen.dk, tlf. 2612 3983. De er begge medarbejdere i sekretariatet.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, evt. funktionsnedsættelser, religion eller alder.

Ansøgningsfristen er den 6. januar 2023 kl. 12.00.

Der vil blive anvendt test ved eksternt konsulentfirma som en del af ansættelsesprocessen.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og cv til annegi@kk.dk