Er du vild med sport? Så er vores nyhedsbrev noget for dig. Tilmeld dig
CPHsport nyheder

CPHsport nyheder

Vi understøtter de københavnske eliteklubbers arbejde med at promovere deres resultater ved at dele deres nyheder her og på vores Facebook-side: "Team Copenhagen #CPHsport"

Tjek nyhedsoversigten

Oplev den københavnske eliteidræt

København er fyldt med spændende sportsbegivenheder. Vi samler de sportsbegivenheder, vi bliver opmærksomme på under begivenheder på vores Facebook-side.

Kender du til arrangementer, du gerne vil have tilføjet, må du endelig give os besked. Send en mail med informationer om arrangementet til: 

info@teamcopenhagen.dk


Del din sport med #CPHsport

Vær med til at dele den københavnske eliteidræt med hashtagget #CPHsport. 

Dyrker du eliteidræt i København, og poster du noget på Facebook eller Instragram, så brug endelig #CPHsport. 

Er du tilskuer til eliteidræt, må du også meget gerne bruge #CPHsport, hvis du poster noget. 

På den måde er du med til at udbrede den københavnske eliteidræt til gavn og inspiration.

Tjek #CPHsport på Facebook

Team Copenhagen Årskort 2019

Med et Årskort fra Team Copenhagen får du gratis adgang til hjemmebanekampe hos B.93Ajax København og Stevnsgade Basketball. Derudover får du adgang til det store internationale atletikstævne Copenhagen Athletics Games. Følg klubbernes Facebooksider ved at klikke på navnene ovenfor, så bliver du holdt opdateret med deres kampe. 

Du kan købe Årskortet ved at indbetale 100 kr. til SYDBANK.

Registreringsnummer: 8075
Kontonummer: 0186274

Send os en mail på info@teamcopenhagen.dk, når du har indbetalt pengene, så sender vi kortet til dig. Hvis du har problemer med kontonummeret, kan du forsøge at skrive tre ekstra nuller foran kontonummeret.


Vigtigt
Når du indbetaler pengene, skal du tilføje en note med navn, adresse samt mrk. "Årskort 2019". Hvis du oplever problemer med at få plads til dit navn og din adresse i noten, kan du evt. vælge en "udviddet meddelelse" eller skrive dit navn med initialer. Adressen er det vigtigste.

Hvis du har spørgsmål eller problemer vedrørende betaling, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på telefon 33 66 39 82.

Fejring af de danske mestre i 2015 og "Årets Idrætstalent"

Fejring af de danske mestre i 2015 og "Årets Idrætstalent"

Den 1. marts fejrede Københavns Kommune de københavnske eliteudøvere, der havde vundet DM-, NM-, EM eller VM-medalje i 2015 til den traditionelle Danmarksmesterfest på Københavns Rådhus, hvor også "Årets Idrætstalent" blev kåret. 

Medaljestatistik i København

I arbejdet med at forbedre de københavnske eliteklubbers vilkår fører vi statistik med hvor mange DM-, EM-, VM og OL-medaljer, de københavnske idrætsudøvere vinder. 

Læs mere om medaljestatistikken
Den 18. juni står Sparta Atletik igen bag Copenhagen Athletics Games på Østerbro Stadion.