Martin Olafsen overtager som elitechef i Copenhagen Beachvolley

Bestyrelsen har efter de forrige sportchefers opsigelse fundet profilen, der både kan løse opgaverne på den korte bane og som eventuelt også kan udvikle klubbens sportslige kultur på den længere sigt.
Martin Olafsen

Jeg har altid haft en kærlighed til beachvolley, som jeg har udøvet som hobby sideløbende med mine professionelle engagementer. Det er nu min ambition at forbinde min passion med mine ressourcer og bidrage til at opbygge en bæredygtig vinderkultur og et forpligtigende elitemiljø i CPH Beach

Martin Olafsen Nye elitechef i CPH Beach

Om Martin Olafsen

Martin har haft en utrolig langt og et meget alsidigt virke i Dansk Volleyball.

I knapt 20 år har Martin spillet i den mellemste del af beachvolleyeliten. Han har sideløbende med sit professionelle virke som volleyballtræner også fungeret som træner af både kommende talenter og nuværende topspillere på både talentcenter samt ungdomslandshold og været forbundet Team Danmark linien på Falkonergården som morgentræner.

Martins internationale CV og idrætsfaglige uddannelsesniveau er uden sammenligning i dansk volleyball.


Som professionel klubtræner i 3 lande, assistenttræner på 2 landshold samt uddannet divisions- og elitetræner under DVBF og Diplomtræner hos DIF kan han bidrage med både international erfaring tilpasset den viden og de værdier eliteidræt udvikles efter i dansk regi.

Desuden er Martin en af medstifterne af klubben og har derfor indgående kendskab til den historik, som klubbens videre udvikling hviler på. 

Martin kender derfor både spiller og miljø samt har direkte relationer til vitale eksterne interessenter i form af forbund og idrætsorganisationer.


Martin er tiltrådt funktionen fra 1/12.

Henvendelse Martin Olafsen
Mobil 26163558
Mail: Elite@cphbeach.dk