Brønshøj Judo Klub blev mest vindende klub ved DM 2016

Brønshøj Judo Klub blev noteret for 19 guld-, 8 sølv- og 6 bronzemedaljer. Det er en ny og overvældende rekord-medaljehøst for klubben.

Micahel Agertoft fra Brønshøj Judo Klub fortæller:

I judo lægges der vægt på at konkurrere på lige vilkår med hensyn til vægt, alder og køn. Derfor er der rigtig mange deltagerkategoerier og dermed mange medaljer at gå efter som klub.

Det lykkedes efter al forventning for Brønshøjs judokæmpere. Det vidner om både stor bredde og dygtig elite i klubben. Det vil føre for vidt at nævne alle medaljetagerne, med de kan ses på vedlagte liste.

Særligt må fremhæves de fire Senior A mesterskaber, som udover Judo Danmarks medalje, kunne hjemtage Danmarks Idræts Forbunds (DIF) guldmedaljer:

  • Jacob Agertoft (Herrer -60kg)
  • Mathias Madsen (Herrer -100kg)
  • Anders Hvidkær (Herrer Åben) 
  • Anja Lunding (Damer -57 kg)

Emilie Sook, som sidste år stod for to Senior A mesterskaber, blev sparet for at kunne deltage uden eventuelle småskader, i U23 EM som blev kæmpet i Tel Aviv, Israel umiddelbart efter DM. Her opnåede Emilie en flot 5. plads efter tre sejre og to nederlag. I den kommende weekend kæmper to Brønshøj judoka’s, Tomas Ussing (46 år) og Pablo Corulo (38 år) i veteran VM, i Fort Lauderdale, USA.

Følg Brønshøj Judo Klub på Facebook