Guld og sølv til Amager Judo Skole ved dansk judos ranglisteturnering – CPH Cup

Endnu et CPH Cup har netop været afholdt hos Amager Judo Skole. Her viste kæmperne fra Amager Judo Skole deres styrke og kæmpede sig til både guld og sølv. Der afvikles tre stævner hvert halvår, og i første del af 2016 var 402 kæmpere tilmeldt.


CPH Cup ranglisten ser ud som følger:
1. Djoni Askham Amager Judo Skole 27 point og 106 kamppoint
2. Mikkel Stoltenberg Amager Judo Skole 26 point og 117 kamppoint
3. Altay Er Brønshøj 26 point og 87 kamppoint

Kampen om førstepladsen var meget tæt og én vunden kamp afgjorde de 3 første pladser.

Om CPH Cup
CPH Cup er Danmarks stærkeste ranglisteturnering med hårde kampe til alle deltagere. Der samles point gennem tre individuelle stævner i hvert halvår.

Sportschef Henrik Hemmingsen fortæller om stævnet: "Interessen for turneringen har været overvældende, og vi er glade for at næsten alle sjællandske klubber har deltaget, samt en svensk og tre jyske klubber har deltaget. Der har i alt været 1826 kampe. 326 drenge/herrer og 76 piger/damer har deltaget i løbet af halvåret. Det vigtigste ved denne turnering er, at den giver mange lige kampe til deltagere, således at både begyndere og meget erfarne kæmpere bliver presset og udvikler deres judokompetencer. Turneringen afvikles i Amager Judo Skoles Judocenter på Strandlodsvej 10. Deres nye judocenter er nu færdigt og dermed er der kommet en ny 750 m2 stor sportshal på Amager."


Yderligere info kan fås hos sportschef Henrik Hemmingsen, 4050 8035

Amager Judo Skoles website