HAFNIAKOLLEGIET - Københavns nye idrætskollegie

Samvirkende Boligselskaber bygger 140 ungdomsboliger klods op af Valby Idrætspark.

Er du under uddannelse eller har du planer om at uddanne dig i København, og ønsker du samtidigt at dyrke din sport på højt plan, alene eller sammen med andre? Så er Hafniakollegiet lige noget for dig.

Hafniakollegiet består af 140 ungdomsboliger herunder 7 handicapvenlige ungdomsboliger. På Hafniakollegiet bo du dør om dør med andre sportsinteresserede, der er i gang med en uddannelse. I bor midt i et aktivt og attraktivt idrætsmiljø, der danner perfekte rammer for både elitesportsudøvere og idrætsaktive studerende.

Kollegiet bliver røgfri, både i boligerne, på fællesarealerne og i gårdrummet.

Boligerne bliver anvist af Centralindstillingsudvalget (CIU).

Det er også hos CIU du skriver dig på venteliste. Ventelisten er åben nu og kan tilgås her: Venteliste

 

For at få glæde af din opskrivning, skal du være under uddannelse i Hovedstaden og være mellem 18-35 år
(eller muligvis yngre, hvis du søger dispensation.
Læs mere på s.dk).

Vigtig viden

1. Søg så hurtigt som muligt kollegiets boliger på hjemmesiden s.dk
(hvis du søger andre boliger, vil din chance for at få bolig på Hafniakollegiet blive mindre)


2. Opgiv alle oplysninger under din profil og upload dokumentation, hvis du fx er blevet sagt op, hvor du bor (også hvis du ikke er sikker på, at det er nødvendigt).


3. Bekræft din ansøgning hver måned på din profil – ellers risikerer du at komme bagerst i køen.

Hvis du får tildelt en anden bolig, eller siger nej til et boligtilbud forringes dine chancer for en bolig på Hafniakollegiet. Så vær grundig i din søgning.


Læs informationen på s.dk grundigt igennem. Der kan være vigtig viden for din situation, som ikke er med her.
På KAB’s hjemmeside www.kab-bolig.dk/hafniakollegiet kan du læse mere om Hafniakollegiet og de 140 ungdomsboliger. På siden ligger også en udlejningsbrochure, hvor du kan se boligernes indretning og et udlejningsbudget med information om husleje og indskud.
Husk at tilmeld dig Hafniakollegiets nyhedsbrev – så får du besked, når vi holder åbent hus.

Besøg Hafniakollegiets hjemmeside på KAB

Vil du flytte tidligere ind og få første måneds husleje betalt - Bliv ambassadør

Vil du være med til at skabe et fantastisk nyt kollegie med et godt socialt sammenhold og idræt som fælles omdrejningspunkt? Vil du have din husleje for den første måned betalt? Er du klar til at flytte ind tidligere end de andre?   

 

Som ambassadør hjælper du med at spotte fejl og mangler i det nye kollegie, så der kan komme styr på det allersidste i boligerne og på fællesarealerne, inden alle de andre også flytter ind. Opgaven kræver ikke særlige forudsætninger, men du skal have øje for stort som småt, der skal bringes i orden. 

 

Du skal også være med til at tage imod de andre, når de flytter ind, hjælpe dem med at få udfyldt fejl- og mangellister – og bidrage til, at I vælger en bestyrelse, der varetager jeres interesser. 

 

Du har også en social opgave som ambassadør. Du kan være med til at arrangere indflytningsfest, indrette fælleslokalet og tage andre initiativer, som skaber de bedste rammer for aktive idrætsudøvere og er med til at gøre Hafniakollegiet til et godt sted at bo.

 

Du bliver del af et ambassadørnetværk, som i fællesskab løser opgaverne. Sammen med de andre ambassadører bliver du grundigt klædt på til ambassadørrollen over et mindre antal møder, forud for at du flytter ind. 

 

Til gengæld for den tid, du skal bruge på ambassadørrollen, kan du flytte ind den 1. december 2020 og får en måneds husleje betalt. 

 

Du skal have fået en bolig tildelt på helt almindelige vilkår for at kunne blive ambassadør. Når du har fået tildelt en bolig, får du mere at vide, om hvordan du kan søge om at blive ambassadør.