Danmarksmesterfesten 2020

Danmarksmesterfesten 2020

I marts 2020 fejrer Københavns Kommune de københavnske seniorudøvere, der vandt DM-guld og/eller en EM- eller VM-medalje i 2019. Festen bliver traditionen tro afholdt på Københavns Rådhus. Team Copenhagen har arrangeret Danmarksmesterfesten siden 2005.

De nominerende til Årets Københavnske Idrætstalent 2019

ÅRETS KØBENHAVNSKE IDRÆTSTALENT ER....🥁🥁🥁🥁🥁

Hvert år kårer Team Copenhagen Årets Københavnske Idrætstalent. Prisen gives til en ung idrætsudøver, der i det forgangne sportsår har vist en udvikling, der indikerer et potentiale som kan føre til store resultater på seniorniveau. Med prisen følger et rejselegat på 10.000DKK, som er sponsoreret af vores trofaste sponsorer fra No Zebra.

Prisen skulle oprindeligt have været overrakt til Danmarksmesterfesten d. 12. marts på Københavns Rådhus, men som alt andet blev arrangement aflyst i foråret grundet COVID-19.

Victor Palne

BMX-rytter

Læs om Victor Palme

Carl-Frederik Bevort

Cykelrytter

Læs mere om Car-Frederik

Klara Skriver Loesl

Sprinter og stangspringer

Læs mere om Klara

Sofia Bisgaard

Beachvolley

Læs mere om Sofia
Danmarksmesterfesten afholdes af overborgmester Frank Jensen, men arrangeres af Team Copenhagen, så alle henvendelser bedes rettes til os. Ring på 3366 3983 eller send en mail til info@teamcopenhagen.dk
Medaljestatistik

Medaljestatistik

Hvor mange medaljer har din klub vundet i det forgangne år? Det beder vi københavnske klubber svare på i begyndelsen af hvert nyt år. (Gælder klubber inden for sportsgrene, hvor der afholdes officielle danmarksmesterskaber i DIF-regi.) 

Find medaljestatistikken her

Team Copenhagen fører nemlig statistik med hvor mange DM-, EM-, VM og OL-medaljer, de københavnske idrætsudøvere vinder. Og hvor mange udøvere, der har deltaget på landsholdet og/eller er blevet udtaget til Team Danmark. Det gør vi i arbejdet med at forbedrede københavnske eliteklubbers vilkår.

Oplysningerne skal også bruges i forbindelse med Danmarksmesterfesten på Københavns Rådhus, som overborgmesteren inviterer til i marts måned hvert år. Til Danmarksmesterfesten fejrer Københavns Kommune de københavnske senior-danmarksmestre og medaljevindere ved EM og VM for seniorer.

 

Til Danmarksmesterfesten kåres også "Årets Idrætstalent" af Team Copenhagen. Læs mere om festen og prisen. 

Du kan se den hidtidige statistik i Team Copenhagens årsberetninger.
Find dem her