Danmarksmesterfesten 2022

Danmarksmesterfesten 2022

12. maj 2022 fejrer Københavns Kommune de københavnske seniorudøvere, der vandt DM-guld og/eller en EM- eller VM-medalje i 2021. Festen bliver traditionen tro afholdt på Københavns Rådhus. Team Copenhagen har arrangeret Danmarksmesterfesten siden 2005.

Årets Københavnske Idrætstalent 2021

Team Copenhagen kårer hvert år årets københavnske idrætstalent.

Det gælder også i år, hvor det er årets talent for 2021, der skal kåres. Kåringen finder sted i forbindelse med fejringen af 2021s danmarksmestre og internationale medaljetagere på Københavns Rådhus D. 12. maj.

Vinderen af prisen modtager et rejselegat på 10.000 kr., som efterfølgende kan bruges på træningsophold i udlandet. Prisen er for fjerde år i træk sponseret af vores samarbejdspartner No Zebra.

De københavnske klubber har frit kunnet indstille talenter, som ved udgangen af 2021 stadig kunne konkurrere i sportsgrenens ældste ungdomsårgang.

Her er de nominerede til Årets Københavnske Idrætstalent 2021

Her er de nominerede til Årets Københavnske Idrætstalent 2021

Se de nominerede til Årets Københavnske Idrætstalent 2021

Tidligere vindere af Årets Københavnske Idrætstalent

Danmarksmesterfesten afholdes af overborgmester Frank Jensen, men arrangeres af Team Copenhagen, så alle henvendelser bedes rettes til os. Ring på 3366 3983 eller send en mail til info@teamcopenhagen.dk
Medaljestatistik

Medaljestatistik

Hvor mange medaljer har din klub vundet i det forgangne år? Det beder vi københavnske klubber svare på i begyndelsen af hvert nyt år. (Gælder klubber inden for sportsgrene, hvor der afholdes officielle danmarksmesterskaber i DIF-regi.) 

Find medaljestatistikken her

Team Copenhagen fører nemlig statistik med hvor mange DM-, EM-, VM og OL-medaljer, de københavnske idrætsudøvere vinder. Og hvor mange udøvere, der har deltaget på landsholdet og/eller er blevet udtaget til Team Danmark. Det gør vi i arbejdet med at forbedrede københavnske eliteklubbers vilkår.

Oplysningerne skal også bruges i forbindelse med Danmarksmesterfesten på Københavns Rådhus, som overborgmesteren inviterer til i marts måned hvert år. Til Danmarksmesterfesten fejrer Københavns Kommune de københavnske senior-danmarksmestre og medaljevindere ved EM og VM for seniorer.

 

Til Danmarksmesterfesten kåres også "Årets Idrætstalent" af Team Copenhagen. Læs mere om festen og prisen. 

Du kan se den hidtidige statistik i Team Copenhagens årsberetninger.
Find dem her