Er du vild med sport? Så er vores nyhedsbrev noget for dig. Tilmeld dig
Danmarksmesterfesten 2019

Danmarksmesterfesten 2019

Den 5. marts 2019 fejrer Københavns Kommune de københavnske seniorudøvere, der vandt DM-guld og/eller en EM- eller VM-medalje i 2018. Festen bliver traditionen tro afholdt på Københavns Rådhus. Team Copenhagen står som altid for at arrangere festen. 

Udfyld skemaet om medaljer og landsholdsdeltagelse i 2018

Årets Idrætstalent 2018

Til Danmarksmesterfesten kårer Team Copenhagen "Årets Idrætstalent". Prisen uddeles til et københavnsk stortalent, der har gjort sig særligt bemærket i det forgangne år. 

Team Copenhagen vil med talentprisen medvirke til at anerkende et af de mange store københavnske talenter, som allerede nu gør sig gældende inden for dansk eliteidræt. Prisen består ud over hæderen af et rejselegat på 10.000 kr., som skal bruges i forbindelse med et træningsophold i udlandet.

I 2017 gik prisen til Sif Bendix Madsen fra KTK86. Læs et interview med hende her (Foto: Klaus Sletting)


Krav til indstilling af kandidater
De københavnske eliteklubber og/eller specialforbund kan frit indstille talenter til Team Copenhagens Talentpris. Talentet skal have gjort sig særligt bemærket i det forgangne år (2018) med resultater, der giver forhåbninger om en idrætskarriere på internationalt topniveau. Talentet må højst være fyldt 18 år ved udgangen af 2018.

Praktisk

  • Indstillingerne skal bestå af en argumenterende tekst og et foto i en høj opløsning
  • Indstillingerne sendes til: jh@teamcopenhagen.dk senest onsdag den 23. januar 2019.
  • Har du spørgsmål, kan du kontakte Jeppe Haugaard på jh@teamcopenhagen.dk. 
  • En udøver kan ikke blive Årets Talent i to på hinanden følgende år.

Dommerkomité
Dommerkomitéen består af tre personer fra den københavnske eliteidræt.

Uddeling af prisen
Årets Talent 2018 afsløres i forbindelse med Danmarksmesterfesten, der afholdes af overborgmester Frank Jensen på Københavns Rådhus den 5. marts 2019.

Danmarksmesterfesten afholdes af overborgmester Frank Jensen, men arrangeres af Team Copenhagen, så alle henvendelser bedes rettes til os. Ring på 3366 3983 eller send en mail til info@teamcopenhagen.dk