Danmarksmesterfesten 2018

Danmarksmesterfesten 2018

Den 6. marts 2018 fejrer Københavns Kommune de københavnske seniorudøvere, der vandt DM-guld og/eller en EM- eller VM-medalje i 2017. Festen bliver traditionen tro afholdt på Københavns Rådhus. Team Copenhagen står som altid for at arrangere festen. 

Årets Idrætstalent

Til Danmarksmesterfesten kårer Team Copenhagen "Årets Idrætstalent". Prisen uddeles til et københavnsk stortalent, der har gjort sig særligt bemærket i det forgangne år. Formålet med prisen er: 

I arbejdet med at støtte op omkring den københavnske talentudvikling vil Team Copenhagen med talentprisen medvirke til at anerkende et af de mange store københavnske talenter, som allerede nu gør sig gældende inden for dansk eliteidræt. Prisen består ud over hæderen af et rejselegat på 10.000 kr. sponseret af Consensus-it, som skal bruges i forbindelse med et træningsophold i udlandet.

Årets Idrætstalent 2017
Indstillingerne til Årets Idrætstalent 2017 er modtaget, og der er udvalgt fire nominerede til prisen. 

Se årets nominerede og indstillede til "Årets Idrætstalent 2017"

Danmarksmesterfesten afholdes af overborgmester Frank Jensen, men arrangeres af Team Copenhagen, så alle henvendelser bedes rettes til os. Ring på 3366 3983 eller send en mail til info@teamcopenhagen.dk