Danmarksmesterfesten

Danmarksmesterfesten

12. oktober 2021 fejrer Københavns Kommune de københavnske seniorudøvere, der vandt DM-guld og/eller en EM- eller VM-medalje i 2020. Festen bliver traditionen tro afholdt på Københavns Rådhus. Team Copenhagen har arrangeret Danmarksmesterfesten siden 2005.

Her er de nominerede til Årets Københavnske Idrætstalent 2020

Her er de nominerede til Årets Københavnske Idrætstalent 2020

Tirsdag d. 12. oktober afholder Team Copenhagen og Københavns Kommune Danmarkmesterfesten (udskudt fra marts 2020). På denne aften kårer Team Copenhagen Årets Københavnske Idrætstalent 2020. Med til prisen følger et rejselegat på kr. 10.000,-. Prisen er igen i år sponsoreret af No Zebra - tak for jeres støtte til københavnsk eliteidræt.

Se de nominerede til Årets Københavnske Idrætstalent 2020

Tidligere vindere af Årets Københavnske Idrætstalent

Danmarksmesterfesten afholdes af overborgmester Frank Jensen, men arrangeres af Team Copenhagen, så alle henvendelser bedes rettes til os. Ring på 3366 3983 eller send en mail til info@teamcopenhagen.dk
Medaljestatistik

Medaljestatistik

Hvor mange medaljer har din klub vundet i det forgangne år? Det beder vi københavnske klubber svare på i begyndelsen af hvert nyt år. (Gælder klubber inden for sportsgrene, hvor der afholdes officielle danmarksmesterskaber i DIF-regi.) 

Find medaljestatistikken her

Team Copenhagen fører nemlig statistik med hvor mange DM-, EM-, VM og OL-medaljer, de københavnske idrætsudøvere vinder. Og hvor mange udøvere, der har deltaget på landsholdet og/eller er blevet udtaget til Team Danmark. Det gør vi i arbejdet med at forbedrede københavnske eliteklubbers vilkår.

Oplysningerne skal også bruges i forbindelse med Danmarksmesterfesten på Københavns Rådhus, som overborgmesteren inviterer til i marts måned hvert år. Til Danmarksmesterfesten fejrer Københavns Kommune de københavnske senior-danmarksmestre og medaljevindere ved EM og VM for seniorer.

 

Til Danmarksmesterfesten kåres også "Årets Idrætstalent" af Team Copenhagen. Læs mere om festen og prisen. 

Du kan se den hidtidige statistik i Team Copenhagens årsberetninger.
Find dem her