Danmarksmesterfesten 2017

Danmarksmesterfesten 2017

Den 8. marts 2017 fejrede Københavns Kommune de københavnske senior-udøvere, som vandt DM-guld  og/eller en EM-, VM- eller OL-medalje i 2016. Festen blev traditionen tro afholdt på Københavns Rådhus. Team Copenhagen stod som altid for at arrangere festen. 

Årets Idrætstalent

Til Danmarksmesterfesten kårer Team Copenhagen "Årets Idrætstalent". Prisen uddeles til et københavnsk stortalent, der har gjort sig særligt bemærket i det forgangne år. Formålet med prisen er: 

I arbejdet med at støtte op omkring den københavnske talentudvikling vil Team Copenhagen med talentprisen medvirke til at anerkende et af de mange store københavnske talenter, som allerede nu gør sig gældende inden for dansk eliteidræt. Prisen består ud over hæderen af et rejselegat på 10.000 kr., som skal bruges i forbindelse med et træningsophold i udlandet.

Årets Idrætstalent 2016
Til Danmarksmesterfesten i 2016 gik prisen til løberen Anna Mark Helwigh fra Sparta (Foto: Klaus Sletting)

Se de nominerede og alle de indstillede til "Årets Idrætstalent 2016"

Danmarksmesterfesten afholdes af overborgmester Frank Jensen, men arrangeres af Team Copenhagen, så alle henvendelser bedes rettes til os. Ring på 3366 3983 eller send en mail til info@teamcopenhagen.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold

Luk