Nomineret til Årets Københavnske Idrætstalent 2019 - Carl-Frederik Bevort

Carl-Frederik Bevort, årgang 2003
Cykelrytter, ABC (Arbejdernes Bicykleklub)

Bemærkelsesværdige resultater i 2019:

* Kåringen som Årets Københavnske Idrætstalent bliver ikke vurderet ud fra resultater alene, men er en samlet bedømmelse af atleternes potentiale i deres respektive idræt.

Landevejscykling

 • Danmarksmester i alle tre landevejsdiscipliner i U17-klassen; Holdløb, Enkeltstart og Linjeløb. Dette er han den kun 2. rytter i Danmark der nogensinde har præsteret.
 • Ud af 20 starter til landevejsløb i U17 vandt Carl-Frederik de 13 løb og havde yderligere 3 podieplaceringer.
 • Grundet sin store styrke og høje niveau rykkede DCU Carl-Frederik op i U19 selvom han fortsat reelt var U17 rytter,
 • Carl-Frederik har i 2019 deltaget i de største ungdomsløb i Europa. Han vandt samlet IBYT (International Belgian Youth Tour) i konkurrence med de stærkeste ungdomsryttere i Europa.
 • Han blev samlet nr. 2 i Euroeyes CyClassics i Hamborg.

Banecykling

 • Carl-Frederik er del af Team Danmark/DCU Kraftcenter.
 • Han har henover banesæsonen vundet adskillige DM i U19 klassen, bl.a. i pointløb og omnium.
 • Ved DBC’s Nytårsstævne (100 km parløb) kørte han med sin makker Adam Jørgensen (som absolut yngste par) lige op med de professionelle og den absolutte verdenselite (herunder bl.a. Michael Mørkøv, Iljo Keisse, Niki Terpstra, Moreno de Pauw, etc).
 • Dette har betydet, at Carl-Frederik sammen med Adam Jørgensen er blev udtaget til at køre det store 3 dages løb i Ballerup Super Arena. Her blev det til en femteplads.


  Se de øvrige nominerede her
Rejselegatet til Årets Københavnske Idrætstalent sponsoreres af No Zebra

Med kåringen af Årets Københavnske Idrætstalent følger et rejselegat på 10.000,-kr.  Vi er glade for, at No Zebra igen i år, er sponsor af prisen, og på den måde er med til at styrke udviklingen af de københavnske idrætstalenter.

No Zebra er et digitalt e-handelshus, der har 20 års erfaring med E-handel, omni-channel og digital forretningsudvikling. De er et af ældste digitale webbureauer i Aarhus og København, og har siden begyndelsen specialiseret sig i data-drevet forretningsudvikling, digital analyse, udvikling af forretningskritiske E-handelsløsninger og 360 graders digital marketing - både nationalt og internationalt.

Besøg No Zebras website