Københavnske idrætsklubber modtager 710.000 i støtte

Fonden Team Copenhagen tildeler denne uge økonomisk støtte til fem eliteidrætsklubber i København. Pengene skal hjælpe de næste års DM-, VM- og OL-vindere op på sejrsskamlerne

Tre gange om året uddeler fonden Team Copenhagen støtte til københavnske eliteidrætsklubber. Midlerne skal klubberne bruge til at skabe de rette vækstbetingelser for unge københavnske idrætstalentfrø, så vi i fremtiden ser endnu flere københavnere med medaljer om halsen til nationale og internationale idrætsstævner.

I denne runde modtager følgende klubber støtte:

Copenhagen Beachvolley

Danske Studenters Roklub/ Roforeningen KVIK

Fægteklubben Trekanten

Københavns BMX Klub

Sportsdanserforeningen KAF

Hvornår kan man søge midler igen?
Team Copenhagen uddeler støttelegater igen 11. juni, med 15. april som ansøgningsfristen for klubber, der ønsker at blive taget med i betragtning.

Hvem kan søge midler?
Team Copenhagen støtter eliteklubber i København indenfor idrætsgrene, der er organiseret under Danmarks Idræts Forbund (DIF).

Ansøgerklubber skal som minimum have udøvere eller hold, der er en del af den danske elite indenfor deres sportsgren.

Midlerne går til klubbernes projekter og kanaliseres ikke ud til enkeltpersoner, men skal bruges til formål, der gavner den generelle talentudvikling i klubben.

Mere information
Læs her for mere information om fondens arbejde og mulighederne for at søge fonden om økonomisk støtte til dit klubarbejde.

Foto: Klaus Sletting af Malte Trier Mørch fra Fægteklubben Trekanten