Team Copenhagen ansætter Frida Launey som ny udviklingskonsulent

Som et led i styrkelsen af Team Copenhagens sekretariat, er Frida Launey blevet ansat som udviklingskonsulent. Frida havde første arbejdsdag 1. november 2023 og får det primære ansvar for kommunikation, arrangementer samt dataindsamling og -analyse. Hun kommer fra en stilling i Københavns Kommune, hvor hun gennem mange år som konsulent har arbejdet med idræt, events, kommunikation og tilskudsforvaltning. Tidligere har hun bl.a. arbejdet som projekt- og eventkoordinator på VM i landevejscykling 2011, Copenhagen Jazz Festival og Kulturhavn Festival.

Om ansættelsen af Frida Launey siger sekretariatschef Jens Albagaard:

- Med Frida på sekretariatet får vi en stærk kommunikatør, der skal styrke vores profil som foretrukken samarbejdspartner for talentudviklingen og eliteidrætten i København. Hendes baggrund og erfaring med idræts- og kulturevents samt kendskab til idrætten i København giver os endnu et stærkt kort at spille i vores arbejde. Jeg glæder mig til at bringe Fridas kompetencer i spil sammen med resten af vores kompetente sekretariat.

Selv siger Frida Launey:

- Jeg har glædet mig meget til at blive en del af holdet omkring Team Copenhagen og komme helt tæt på talent- og elitemiljøerne i København. Mit fokus vil særligt være på at formidle og synliggøre vores vigtige indsatser – og ikke mindst at kaste lys på de fantastiske atleter og klubber, vi er sat i verden for at understøtte. Jeg ser frem til at dykke ned i arbejdet, og vil sætte alle sejl til for at skabe mest mulig værdi for mine kolleger og for vores samarbejdspartnere.