Hjælp os med at styrke eliteidrætten i København

Hjælp os med at styrke eliteidrætten i København

Som sponsor eller medlem af Team Copenhagens Erhvervsklub er du med til at styrke eliteidrætten i København. Til gengæld kommer du helt tæt på. 

Sponsor

Deloitte er Team Copenhagens trofaste sponsor. De har støttet arbejdet med at styrke eliteidrætten i København gennem en årrække.

Deloitte

Weidekampsgade 6
2300 København K
Tlf.: 36 10 20 30

Besøg Deloittes website

Team Copenhagens Erhvervsklub

Som medlem af Team Copenhagens Erhversvklub oplever du den københavnske eliteidræt helt tæt på. Du bliver inviteret til begivenheder som Danmarksmesterfesten på Københavns Rådhus, Copenhagen Atletics Games på Østerbro Stadion og Copenhagen Open i dans. Udover at opleve eliteidrætten på helt tæt hold, får du mulighed for at netværke med de andre medlemmer i Erhvervsklubben.

Consensus IT

Consensus IT A/S tilbyder kundeorienterede, målrettede og effektive it-løsninger. Herved sikrer vi alle vore kunder en problemfri it-drift, således at de kan koncentrere sig om det som dé er bedst til.

Damgaard-Jensen A/S

Damgaard-Jensen A/S servicerer erhvervslivet samt den offentlige sektor indenfor området kopi/print - analog/digital samt elektronisk lagerhotel for bygge- og anlægsbranchen. 

Eibye Rådgivning Aps

Eibye Rådgivning er et mindre rådgivende ingeniørfirma, som har specialiseret sig i bygningsrenovering og nyopførelse af boliger og kontorejendomme. Vi har erfaring som uafhængige og uvildige rådgivere gennem mere end 10 år.

Gangsted-Rasmussen

Vi er et advokatfirma, der har specialiseret os inden for erhvervslejeret og har et grundigt kendskab til fast ejendom, centerbebyggelser og centerlejemål, byggesager og rådgivning af ejerforeninger.

No Zebra

No Zebra er et webbureau specialiseret i e-handel og forretningsoptimering. Vi er digitale eksperter, der udvikler online forretninger og skaber målbare resultater igennem strategi, teknik, design og online marketing.

Læs mere

Skjern Bank

Skjern Bank en din lokale bank på Strandvejen i Hellerup. Her bakker vi op, uanset om du er eliteudøver eller en af Danmarks mange motionister. For alle udøvere er engagementet vigtigt, og sådan er det også hos os i Skjern Bank.

"Ring til mig eller send mig en mail, hvis du vil høre mere om mulighederne for et samarbejde"
Henrik Büchner Salgs- og marketingkonsulent
Team Copenhagen samarbejder også med en række offentlige instanser.