Team Copenhagens Erhvervsklub

Erhvervsklubben henvender sig til alle typer sponsorer og samarbejdspartnere og målrettes primært mod københavnske virksomheder. Erhvervsklubben er et tilbud til virksomheder, som er interesserede i at være med i et netværk af virksomhedsledere.

Igennem medlemskab af erhvervsklubben støtter og sponserer virksomhederne københavnske eliteidrætsudøvere og deres bestræbelser på at blive de bedste indenfor deres respektive sportsgrene.

Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen

Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen er specialiseret inden for erhvervslejeret og har et grundigt kendskab til fast ejendom, centerbebyggelser og centerlejemål, byggesager og rådgivning af ejerforeninger. Firmaet har også et grundigt kendskab til fondslovgivningen – erhvervsdrivende- og almenvelgørende fonde. Det stifter og administrerer adskillige fonde. Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen skriver endvidere bøger og artikler om erhvervslejeret, holder foredrag om den og er altid opdateret med nyeste retspraksis, lovgivning og litteratur.

Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen
Esplanaden 34 A
1263 København K

Kontakt:
Advokat Christian Gangsted-Rasmussen
Tlf.: 33 33 70 70

Gå til virksomhedens website

Consensus IT

Consensus it a/s tilbyder kundeorienterede, målrettede og effektive it-løsninger. Herved sikrer vi alle vore kunder en problemfri it-drift, således at de kan koncentrere sig om det som dé er bedst til. Vi dækker bredt indenfor hele it-området, men kan eksempelvis nævne outsourcing, hosting, netværksløsninger, Helpdesk, generel servicering af it-udstyret og meget andet.Herudover er vi også uafhængig leverandør af såvel hardware som software.
Vores priser er konkurrencedygtige og vi tilbyder i denne forbindelse en række abonnements- og klippekortsordninger – alt sammen for at tilbyde vore kunder så fleksible løsninger som muligt.

Consensus it a/s
Carl Jacobsens Vej 20
2500 Valby

Kontakt:
Direktør Martin Wiil
Tlf. 36 13 22 22

Gå til virksomhedens website

Damgaard-Jensen

Damgaard-Jensen A/S servicerer erhvervslivet samt den offentlige sektor indenfor området kopi/print - analog/digital samt elektronisk lagerhotel for bygge- og anlægsbranchen. Virksomhederne beskæftiger ca. 120 medarbejdere og er i kraftig vækst.

Med nyt moderne hovedsæde på Brendstrupgårdsvej i Århus og en afdeling i København, begge i en rivende udvikling, forventer virksomheden at blive en af de mest dominerende grafiske virksomheder i Danmark indenfor få år. Afdelingen i København er en sammenlægning af tryk- og printaktiviteterne fra Tutein og Koch A/S og Damgaard-Jensen A/S aktiviteter på Sjælland.

Damgaard-Jensen A/S
Speditørvej 9
2450 København S

Kontakt:
Salgsdirektør Morten Gamborg
Tlf.: 86 13 15 55

Gå til virksomhedens website

No Zebra

No Zebra er et webbureau specialiseret i e-handel og forretningsoptimering, som udelukkende har et digitalt fokus. Vi er digitale eksperter, der udvikler online forretninger og skaber målbare resultater igennem strategi, teknik, design og online marketing.

Med 18 år i branchen og et utal af løsninger bag os, forstår vi din forretning, dit marked og dine kunder. Sammenholdt med vores 360 grader fokus, giver det dig en unik samarbejdspartner, som udvikler din virksomhed, der hvor det giver mening.

No Zebra ApS

Åboulevarden 3, 2 sal
8000 Aarhus C.
&
Silkegade 11, 2. sal
1113 København K.

Kontakt:
CEO Jesper Holm Joensen
Tlf.: 86 18 32 18

Gå til virksomhedens website

Medlemmer på sympatisør-niveau

Eibye Rådgivning ApS

Eibye Rådgivning er et mindre rådgivende ingeniørfirma, som har specialiseret sig i bygningsrenovering og nyopførelse af boliger og kontorejendomme. Vi har erfaring som uafhængige og uvildige rådgivere gennem mere end 10 år.
Vi hjælper vores kunder med at gennemføre deres byggeopgaver fra start til slut, og vi arbejder sammen med mange forskellige arkitekter, landskabsarkitekter m.fl.
Herudover udfører vi tilstandsvurderinger og langtidsbudgetter samt alle former for specialundersøgelser for råd- og svampeangreb, insektangreb, asbest, PCB m.v. Vi udfører også eftervisning af eksisterende konstruktioner, andelsvurderinger og meget mere.

Eibye Rådgivning Aps
Jernholmen 36, 1. sal
2650 Hvidovre

Kontakt
Flemming Eibye
Tlf.: 88 82 09 99

Gå til virksomhedens website

Skjern Bank - en lokalbank med handlekraft

Skjern Bank en din lokale bank på Strandvejen i Hellerup. Her bakker vi op, uanset om du er eliteudøver eller en af Danmarks mange motionister. For alle udøvere er engagementet vigtigt, og sådan er det også hos os i Skjern Bank.

Vi har 3 nøgleværdier, som du vil opleve ved enhver kontakt med banken: Handlekraft, individuelle løsninger og nærvær

Kontakt Skjern Bank og hør nærmere om netop dine fordele ved et skifte til en lokalbank med engagement.

Skjern Bank
Strandvejen 143
2900 Hellerup
www.skjernbank.dk

Kontakt:
Afdelingsdirektør Malene Hjorth
Tlf. 96 82 14 50

Gå til virksomhedens website
"Ring til mig eller send mig en mail, hvis du vil høre mere om mulighederne for et samarbejde"
Henrik Büchner Salgs- og marketingkonsulent