Om morgentræningen: Håndbold

Morgentræninger på Team Copenhagen Eliteidrætsakademi foregår i samarbejde med en københavnsk klub, der stiller trænere og faciliter til rådighed - men det er stadig en Team Copenhagen-morgentræning. Det betyder, at det ikke gør nogen forskel om du er medlem i klubben hvor morgentræningen foregår, eller kommer fra en anden klub. Det er heller ikke en forudsætning at du skifter klub. Det eneste der er afgørende er, at du har et tilstrækkeligt højt sportsligt niveau og at du er dedikeret til din udvikling som atlet.

Team Copenhagens morgentræningsmiljø i håndbold sker i samarbejde med Ajax København.

Nedenfor kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om morgentræningsmiljøet.

Hvad er de vejledende sportslige kriterier for at blive en del af Team Copenhagen-morgentræningsmiljøet i håndbold? Vær opmærksom på, at man ikke er sikret optagelse, selvom man opfylder de vejledende kriterier. Optagelse beror på en helhedsvurdering.

  • Ansøgere skal have deltaget i regional træning i Dansk Håndbold Talent

Hvor foregår morgentræningen? 

Bavnehøj Arena eller Valbyhallen

Hvornår skal du være omklædt og klar til træning?

Kl. 7.30 og slutter kl. 9.00 - vi tilpasser individuelt til elever, som har brug for at gå 10-15 minutter før.

Hvem er trænerne?

Mads Bo Jensen, U17- og U19-træner, Ajax

Hvad er der fokus på i træningen?

En træning om ugen er ren fysisk en træning om ugen er med bold, hvor der fokuseres på individuelle kompetencer, herunder motorik

Hvad forventes der af TC-elever, der bliver en del af morgentræningsmiljøet i håndbold?

Vi forventer, at du kommer motiveret for og værende nysgerrig på individuel udvikling også ned i de helt små detaljer, at du er selvstændig og er dygtig til at strukturere din egen hverdag, eksempelvis i forbindelse med kampe, hvor du kommer sent hjem dagen før en morgentræning.

Hvad hvis du har en skade?

Vi vurderer hver enkelt spiller i forhold til skaden og aftaler forløbet. Det kan både være forventning om fremmøde eller helt at være undtaget.